31 jaanuar 2007

Ehh, mida veel ....

Hommikul unise peaga lülitad sisse teleka ja päev algab Keskerakonna estraadietendusega riigitelevisioonis! Algus jäi mul muidugi nägemata, seetõttu ei saanudki aru, miks Heimar Lenk stuudiosse kutsutud oli. Aga lugu ise keerles selle ümber, kuidas Lenk Räpinas valijatel külas käis. Kolmsada inimest olla koosolekul (ehk siis etendusel) olnud. Menu missugune! Taustaks jutt, et kui paha-paha on Põlvamaal võimulolev reform, kes pole Räpina rahvale suutnud ainsatki arvutit muretseda; ja kui tore on kesk, kes nüüd hulga võtmeküsimusi ühe külalisetendusega lahendada suutis. Ja kui vahva on see, et me kõik amerikaniseerume..... Üldiselt jõudis kohale, et ega need Räpina inimesed ise ilmselt ei teagi, mida neile kõige rohkem vaja on. Selle eest teab seda Keskerakond. Et siis tegutseme põhimõttel - kui katus laseb läbi, tuleb kohale Heimar Lenk (see juhtub kord nelja aasta jooksul), kaasas meie endi raha eest ostetud 2,5 liitrit valget värvi ja võõpab toas lae üle. Ning kõik on õnnelikud, vähemalt järgmise vihmasajuni.
Ma ei saagi päriselt aru, kui tõsiselt kesikud ise seda kõike võtavad. Võib-olla ongi tegemist hea naljaga, mida osa inimkonnast lihtsalt ei mõista. Ehk on kogu see erakond suur naljanumber, loodud selleks, et rahvale rõõmu teha?
Igatahes läksid hommikused saatejuhid mänguga mõnusalt kaasa - pisut mehelikku provokatsiooni ja sutsuke naiselikku lepituskatset. Mis lõppkokkuvõttes leevendas etendusest saadud esialgset ehmatust. Aga äratas küll hästi.
Siiski, palun ärge seda liiga tihti korrake ......

1 kommentaar:

Madli ütles ...

USA???
Mis sa mulle rääkimata jätnud oled? :P

Jumalat ei olnud täna kodus

Kuidas see nüüd oligi - kui inimene peab plaane, siis jumal naerab. Mina joonistasin endale selle nädalavahetuse MTB-matkaks enda arust täit...